Nieuw Vlaams TalentDatabank


Aanmelden

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Registreer

Nieuw Vlaams Talent, een online databank met deskundigen van allochtone afkomst.

Te vaak worden deskundigen van allochtone afkomst enkel gevraagd als het gaat om zogenaamd ‘allochtone materies’. Wij willen met deze online databank aantonen dat men (ervarings)deskundig kan zijn in heel wat domeinen!
Wilt u graag over bepaalde onderwerpen iets kwijt ?
Bent u bereid om af en toe uw kennis of passie te delen met anderen?  
Het brede middenveld heeft u nodig!Registreren:
U kan zich hier registreren door een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord moet minstens 8 karakters bevatten, is hoofdlettergevoelig en kan speciale tekens bevatten zoals @#!. Klik erna op 'registreer'. Met deze gegevens kan u later in uw profiel inloggen om eventuele aanpassingen te maken.

Na de registratie wordt u gevraagd om een profiel aan te maken aan de hand van een vragenlijst. Wij vragen naar uw contactgegevens, uw domeinen waarover u iets kwijt wilt, uw eventueel eerdere publicaties en/of opleidingen. U bent niet verplicht alle contactgegevens in te vullen, u moet enkel voldoende gegevens invullen opdat wie wenst op uw deskundigheid beroep te doen, u kan bereiken.


Uw profiel aanmaken:
Dit kan op twee manieren: ofwel vult u online het formulier in, en klikt op pagina 4 op 'opslaan',
of u kiest om offline de excel vragenlijst in te vullen en deze op een later tijdstip rechtstreeks te importeren via de oploadfunctie die u ziet na het inloggen of registreren.
 

Opname in de databank betekent niet dat u iedere dag wel ergens gevraagd wordt, u bepaalt zelf het ritme! De databank laat trouwens toe om u tijdelijk inactief te plaatsen via de knop 'ik ben tijdelijk onbeschikbaar' in uw account. U zal dan nog wel in de databank verschijnen, maar dit met een speciale vermelding.

Wie zich aangesproken voelt, maar niet onmiddellijk thuis is in de wereld der lezingen, kan een vormingsmoment aanvragen.  Stuur een mailtje naar Kelly Franceus: projecten@masereelfonds.be

Alle verdere contacten zullen gebeuren tussen u en de  organisator, wij zullen hierin niet bemiddelen.

 

een initiatief van: met de steun van:

Created by Illumedia - Datart.be webdesign